Adunarea Genarală ordinară a Acționarilor Companiei de Apă Buzău și Adunarea Generală Extraordinară a Companiei de Apă Buzău convocate luni după amiază nu au întrunit nu au întrunit cvorumul necesar pentru a putea lua în discuție punctele aflate pe ordinea de zi. Problema cea mai mare a fost la reprezentantul Municipiului Buzău, avocatul Lucian Sălcuțan care nu poate reprezenta Unitatea Administrativ Teritorială a municipiului Buzău, fiind membru angajat al unui birou de avocatură și nu angajat al Primăriei.


„Orașul Nehoiu și cu municipiul Buzău nu aveau procura și toate documentele legale pentru a reprezenta conform legii UAT-rile în cadrul AGA. Primăria a aprobat o hotărâre de consiliu dar legea spune altceva. Practic Primăria trebuia să desemneze un angajat al acesteia ca si reprezentant in AGA. Nu știu clar să vă dau detalii despre ce lege este vorba dar sunt convins că domnul avocat Sălcuțan cunoștea această lege. Dacă aveau mandat cum au avut celelalte UAT-uri nu aveam nici o problemă”, a declarat directorul general al Companiei de Apă Buzău, Ionel Tescaru.
Prin urmare, conform convocării inițiale, în lipsa cvorumului necesar cele două adunări vor fi convocate, din nou, marți dimineață la ora 9.00 însă este greu de crezut că peste noapte se mai poate schimba ceva și Primăria municipiului Buzău să îți desemneze un alt reprezentant în AGA.
Pe de altă parte, suplimentarea ordinii de zi a solicitată de Primăria municipiului Buzău nu ar fi putut fi luată în seamă dat fiind că nu avea avizul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008”.
De cealaltă parte avocatul Lucian Sălcuțan nu a dorit să facă prea multe declarații însă a declarat că în urma celor două adunări generale vor fi declanșate mai multe acțiuni civile și penale.
„M-am așteptat la ce este mai bine și s-a întâmplat ce este mai rău. Cu siguranță în urma acestor adunări generale vor fi declanșate mai multe acțiuni civile și penale. Nu vă pot da mai multe declarații. Vă vom comunica mai multe într-un comunicat de presă”, a declarat avocatul Lucian Sălcuțan.

1 COMENTARIU

  1. Toma Faliment si Salcutan ,cat de prosti trebuie sa fiti SA NU STITI ASEMENEA CHESTII ELEMENTARE .
    Pe TOMA FALIMENT IL INTELEG ,DAR TU CA AVOCAT ? DACA ESTI AVOCAT !!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.