Dan Virgolici

Magistraţii Tribunalului Prahova au respins joi  propunerea procurorilor DNA care au cerut arestarea preventivă a omului de afaceri bucureștean Daniel Vârgolici, acuzat de dare de mită după ce a încercat să dea bani unui poliţist care l-a prins şofând fără permis, Vârgolici primind interdicţia de a părăsi ţara.

Afaceristul în vârstă de 39 de ani, Daniel Vârgolici, i-a promis unui polițist buzoian de la Biroul Rutier 15 mii de euro pentru a-l scăpa de dosar penal, după ce a fost descoperit în trafic băut și cu carnetul de conducere anulat. Pe 8 mai, la  două zile  de la consumarea acestei scene, Vârgolici  i-a oferit omului legii de la Buzău 1800 de euro și 1000 de lei, cu promisiunea de a-i înmâna cât de curând și restul sumei promise. Numai că polițistul și-a anunțat superiorii iar DNA a organizat un flagrant în urma căruia afaceristul a fost prins cu mita-n mână. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore iar joi a fost prezentat magistraților de la Tribunalul Prahova cu propunerea de arestare preventivă.

Daniel Vârgolici este un pasionat de enduro, un motociclist de performanță, cunoscut de amatorii acestui sport ca o persoană liniștită, care nu consumă alcool. Cu atât mai mare a fost surprinderea celor care –l cunosc pe bucureștean când au aflat din presă că acesta are permisul anulat de mai multă vreme și că a încercat să mituiască un polițist cu 15 mii de euro.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.