După ce a participat la un eveniment cultural din programul festivalului Vedeteatru actorul Mircea Diaconu s-a întâlnit, miercuri după-amiază. cu aproape 20 de buzoieni veniți în centrul orașului la întâlnirea cu candidatul independent pentru un post eurodeputat . Diaconu a fost primit cu căldură primind din partea buzoienilor un cos cu bunătăți tradiționale, covrigi, vin și chiar cărți și pliante cu județul Buzău.
Diaconu le-a explicat buzoienilor că nu a ajuns prea ușor la întâlnirea cu ei dat fiind că mașina sa, un Aro 10 din 1996, s-a defectat și a căzut de pe elevator când mecanicii încercau să o repare la Botoșani. Chiar și așa actorul Mircea Diaconu s-a ținut de promisiune și a ajuns la întâlnire iar mecanicii buzoieni i-au reparat mașina cu scotch.
„Am plecat la Botoșani s-a rupt un pinion la cardan și am fost nevoit să o las la un service pentru a schimba pinionul. Când au ridicat mașina pe elevator aceasta a căzut și s-a deplasat un pic cabina. AM venit la niște mecanici pricepuți la Buzău care cu niște baroase mi-au îndreptat cabina și mi-au lipit-o cu scotch ca sa nu plouă și să nu intre vântul”, a declarat actorul Mircea Diaconu.
Referitor la candidatura sa pentru un post de eurodeputat, Diaconu a explicat că își dorește să devină o voce care să promoveze România în Parlamentul European.
„În opinia mea cei trimiși în Parlamentul European sunt desemnați să facă un lobby Românesc de calitate superioară. Tema este să reprezinți țara ta în Parlamentul european. Este un fel de naționalism necesar și firesc. Să încerci să îți avantajezi țara, imaginea ei și legislația în favoarea poporului tău în raport cu europenii pentru că ne dorim să fim egali cu ei și deocamdată nu prea suntem tratați egal ”, a declarat candidatul independent Mircea Diaconu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.