Aurel COCOS, Vasilica COCOS si Anisoara TURCU

UPDATE: TRibunalul Buzău a decis să o lase liberă pe Anișoara Turcu.
Potrivit anchetatorilor, femeia a fost găsită în Roma, unde avea grijă de diverse persoane. Femeia provocase la o firmă de împrumuturi unde era casieră un prejudiciu de aproape 4 miliarde de lei vechi, în complicitate cu contabila aceleiași firme. Aceasta a fost condamnată pentru complicitate, în timp ce cercetările în cazul lui Turcu au continuat, în lipsa acesteia.

Anișoara Turcă este o infractoarea sadea care le-a dat ceva de furcă polițiștilor români, dar și celor de peste granițe. Buzoianca de 56 de ani, pe numele căreia Tribunalul Buzău emisese mandat de arestare preventivă pentru delapidare, fals și uz de fals, a fost de negăsit timp de 10 ani, deși a fost dată în urmărire națională inițial, și apoi în urmărire internațională. După un deceniu de căutări, polițiștii i-au dat de urmă, astfel că Turcu va ajunge în sfârșit acolo unde îi este locul, după gratii.

Anișoara Turcu a fost dată în urmărire la nivel naţional în luna martie 2004 şi la nivel internaţional din anul 2005, în baza mandatului de arestare preventivă emis pe numele său de Tribunalul Buzău, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals şi uz de fals. De atunci, polițiștii au tot căutat-o și au tot anunțat prin metodele specifice dispariția infractoarei, care parcă intrase în pământ. Ultima dată, IPJ Buzău a anunțat în presă fuga femeii în ianuarie 2013.

Abia săptămâna aceasta, buzoianca a căzut în plasa polițiștilor, ea fiind depistată în Italia. Femeia a fost preluată de la autorităţile italiene de o echipă din cadrul Poliţiei Române şi adusă în ţară.

Turcu Anişoara a fost preluată de la Aeroportul Internaţional Otopeni de către o escortă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Buzău, joi urmând a fi prezentată instanţei conform procedurilor legale în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.