Președintele PNL, Crin Antonescu ajuns la Râmnicu Sărat în ultima apariție publică din campania electorală pentru alegerile europarlamentare a declarat război social-democraților cărora le-a transmis că partidul pe care îl conduce ”nu va fi îngenuncheat”, oricare ar fi rezultatul în urma alegerilor din 25 mai.

”Vreau să i spun lui Ponta și celor din anturajul său politic, nu ca de la competitor la competitor, ca de la un om care cunoaște ceva mai bine istoria țării și mai ales istoria acestui partid. Și dacă nu ne atingem obiectivul și luăm doar 2-3 la sută, acest partid nu va fi pus în genunchi de nimeni nici de Băsescu, nici de Oprea, nici de Dragnea, nici de Ponta, de Ghiță, nici de Gâdea, pentru că PNL este un partid pe care l au scos în afara legii comuniștii, oameni răi și dăunători, dar serioși, care nu umblau cu prefăcătorii, cu scrisori cu dragă Crin și că USL trăiește, nu îl vor îngenunchia nici alții. Au reușit să îngroape PNȚCD, dar nu au reușit de 20 de ani și nu vor reuși să facă asta cu PNL”, a spus Crin Antonescu.

Aceeași idee a fost susținută și de președintele PNL Buzău, deputatul George Scutaru care le-a spus și râmnicenilor cum a fost amenințat de premierul Victor Ponta chiar în Parlamentul României: ” PNL n-a fost îngenunchiat nici de comuniști, nici de Iliescu, Năstase, Băsescu, nici de Ponta și de actualul PSD. Am trecut de la capitalismul de cumetrie al lui Iliescu la social democrația de dubă de pe vremea lui Ponta pentru că duba a devenit unitatea de măsură a guvernării PSD. Îi spun aceste lucruri și le repet pentru că am curajul și o să o fac și la moțiunea de cenzură și vreau să văd dacă și Victor Ponta, în calitate de prim ministru are curajul să repete amenințările făcute la adresa mea De asta trebuie să ieșim la vot să spunem că nu avem nevoie de PSD și de un asemenea comportament.”

De asemenea , Crin Antonescu a ținut să-i asigure pe cei peste 400 de liberali prezenți la Râmnicu Sărat că dacă PNL își va atinge pragul propus la europarlamentare atunci liberalii vor da la 16 noiembrie președintele României și Guvernul României va fi condus de un neamț.

„Dacă noi ca partid ne atingem obiectivul la nivel național, eu Crin Antonescu voi fi, în toamnă, președintele României. Și așa cum liberalii au avut inspirația de a aduce în această țară un rege neamț așa și noi dacă vom avea un președinte liberal vom aduce un neamț prim ministru dar un neamț din România, de la Sibiu”, a conchis Crin Antonescu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.