AFIS AFTERSCHOOL 2013-2014

Începand cu 16 septembrie 2013, After school Sf Sava isi reia activitatile educative organizate de Centrul Cultural Francofon Buzau in parteneriat cu Fundatia pentru Copii Sf Sava, zilnic, de luni pana vineri, intre orele 11/12 si 17, cu o taxa de 400 de RON pe luna.
Dupa o activitate educativa de un an scolar, putem spune ca proiectul a fost foarte bine primit de copii si parinti, atat in planul dezvoltarii personale a copiilor participanti, cat si la nivelul rezultatelor scolare obtinute. In acest sens, copiii intre 6 si 11 ani, din clasa pregatitoare pana la clasa a IV-a, au avut ocazia de a participa la activitati educative in limbile romana, franceza, engleza, italiana si spaniola, reusind, pentru prima data la Buzau, sa obtina, cu rezultate de exceptie, diplome internationale la examenul DELF PRIM ( de limba franceza), cat si la alte concursuri judetene si nationale. Astfel, vom continua sa le oferim copiilor posibilitatea de a invata si de a-si perfectiona competenetele de comunicare in limbile engleza si franceza prin activitati interesante organizate zilnic, cat si prin posibilitatea inscrierii la examenele DELF PRIM si Cambridge, in lunile mai si iunie 2014.
De asemenea, rezultatele scolare ale elevilor inscrisi la After school Sf Sava au fost deosebite, remarcandu-se asistenta psihopedagogica primita in cadrul orelor de pregatire a temelor si a activitatilor scolare. Respectarea principiilor progresiei scolare si al particularitatilor individuale este şi mai evidentă în desfasurarea acestor activităţi : elevilor nu li se cere niciodată să construiască din nimic, li se oferă mai întâi, cu generozitate, „cărămizile” necesare.
In anul scolar 2013 -2014, organizatorii va propun si alte activitati, printre care teatrul si improvizatia teatrala, ( 2 ore / saptamana), dans, muzica vocala, arte vizuale, prin care elevii pot realiza ore amuzante, memorabile și motivante. Dezvoltarea interesului pentru lectura, un alt obiectiv al acestui proiect, ii poate antrena pe elevi intr-o calatorie fascinanta, pe un taram unde, dintre toate cuvintele, mai ales, rutina si plictiseala, vor fi alungate. In acest sens, vom urmari si participarea elevilor de la Afterschool Sf Sava la proiecte educationale, la concursuri nationale, la emisiuni de televiziune si, indeosebi, pe 22 noiembrie 2013, la GAUDEAMUS, cel mai cunoscut targ de carte din Romania.
Ca si anul trecut, Fundatia pentru Copii Sf Sava si Centrul Cultural Francofon Buzau vor oferi, in mod gratuit, elevilor inscrisi la after school: masa de pranz, proaspat pregatita la cantina fundatiei, gustarea de la ora 16 si, foarte important pentru familiile acestor elevi, transportul si preluarea de la scoala, tabara de creatie la Bisoca in vara anului 2014.
Avand in vedere misiunea sociala si umanitara a celor doua asociatii organizatoare, la toate activitatile proiectului, vor participa, in mod gratuit, 5 elevi cu rezultate deosebite si care provin din familii cu o situatie materiala dificila.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, ne puteti scrie la adresa de e-mail: ccf.secretariat@gmail.com sau ne puteti contacta la numerele de telefon 0788296794, 0766277635.
Festivitatea de deschidere va avea loc luni, 16 septembrie 2013, ora 17, la sediul Fundatiei Sf Sava, Str Bistritei, nr 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.