Agentul de poliție de la Balta Albă, Petrică Dragoș Drăgan, arestat în urmă cu două săptămâni pentru luare de mită a fost trimis în judecată, joi, în stare de arest preventiv. Măsura a fost luată având în vedere că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au finalizat cercetările şi au emis rechizitoriul prin care au sesizat Tribunalul Buzău, dispunând trimiterea în judecată agentului șef principal de poliție. Petrică Dragoș Drăgan este acuzat de săvârșirea a două infracțiuni de luare de mită, din care una în formă continuată documentate cu ajutorul unor ageți sub acoperire ai Direcției Generale Anticorupție.
Conform unui comunicat al DGA în sarcina inculpatului s-a reținut faptul că, în cursul lunilor iunie – iulie 2016, a pretins și a primit, în patru rânduri, suma totală de 700 lei, de la conducători auto depistați în situații de încălcare a normelor rutiere, pentru a nu dispune măsurile legale de sancționare.
Totodată, s-a dispus disjungerea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de influență și cumpărare de influență, pentru faptul că, în toamna anului 2015, agentul de poliție a pretins de la o persoană suma de 900 de euro, din care a primit 500 de euro, în schimbul promisiunii de a-i facilita acesteia promovarea probei practice de obținere a permisului de conducere auto categoria B, în sensul de a interveni pe lângă examinatorii auto din cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V. Buzău. Disjungerea cauzei a fost dispusă deoarece cumpărătorul de influență este plecat din țară și nu a putut fi audiat.
Administrarea probatoriului în cauză a fost realizată de lucrătorii S.J.A. Buzău, sub coordonarea procurorului de caz, iar în cauză s-a colaborat cu Biroul de Operaținui Speciale Buzău și S.I.P.I. Buzău.

1 COMENTARIU

 1. Oferta de împrumut între special şi rapid cu seriozitate în Franţa
  bună
  Dacă aveţi nevoie de un împrumut comercial pentru afacerea ta
  Nevoie de finanțare pentru casa ta, ta
  Afaceri auto Cumpar, Cumpar motocicleta
  crearea de afacerea dumneavoastră la nevoile dumneavoastra personale mai multe mă îndoiesc am Credit reciproc suntem aici cu unul:
  -Rata anuală a dobânzii eficient: 2 %
  -valoarea creditului: pana la 3.000 până la € 950,000 euro
  -Timp de executie: luni 12-300
  -Aprobarea timp: 3 zile
  Contact e-mail: desicalle1975@gmail.com
  desicalle1975@gmail.com

  Şi aici este site-ul nostru: http://www.creditmutuel.fr

  Vă rugăm să comenteze dacă său vă interesează nu

  Vă mulţumim pentru înţelegere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.