Vineri 22 iulie, TEHNO deschide la Buzău cel mai mare show-room cu vânzare destinat exclusiv mărcilor BOSCH și STIHL. În cadrul noului magazin amplasat pe strada Frăsinet, Nr. 17, în parcarea Kaufland din Buzău se va regăsi toată gama de scule ale producătorilor germani pornind de la polizoare, mașini de găurit și ciocane demolatoare la motocoase, motofierăstraie, masini de tuns iarba, motosape și motocultoare. Pe lângă acestea specialiștii TEHNO au pregătit pentru cei care vor veni la lansare demonstrații de folosire eficientă a uneltelor și sculelor profesionale BOSCH și STIHL, demonstrații care vor avea loc chiar în incinta magazinului. Pentru cei interesați, TEHNO a pregătit o lansare cu multe surprize și prețuri speciale, vineri, 22 iulie de la ora 11.00.

2 COMENTARII

 1. Bună ziua dragi prieteni
  În cele din urmă Mesia a venit să ne elibereze din mâinile de escroci, criminali, hoți nu ne înșele și să abuzeze de trusturi noastre.
  Voi, cei care sunt în căutare de bani gata, eu nu știu cum să-mi exprim bucuria, pentru că fiind eu în căutarea de împrumut
  Am dat peste un om pe nume Marc rupe un om de afaceri francez, care acum locuieste aici,
  El a acordat un împrumut de 35.000 € și am vorbit cu mai mulți colegi care au primit, de asemenea, împrumuturi în acest om fără griji.
  Mai ales pentru mine, am primit cererea mea de credit de către Postal Trimite într-o perioadă de 72 de ore fără protocol și eu sunt destul de mulțumit.
  Motivul pentru care am publica acest post pe Facebook este că acest om continuă să lucreze minuni pentru oameni care sunt într-adevăr nevoie.
  Așa că am decis să împărtășesc această ocazie cu voi, care nu au beneficiul
  băncile care au mai confruntat cu creditorii necinstiți care nu abuzează de personalitatea altora;
  aveți un proiect sau au nevoie de finanțare, puteți scrie la el și să explice situația ta; aceasta va ajuta dacă el este convins de sinceritatea ta
  e-mail lui este: finance.institut89@gmail.com

 2. Contactați-ne pentru dumneavoastră de împrumut

  special, am oferi împrumut de 2.000 € la 1.000 000 € pentru oricine putea să-l ramburseze cu interes la 2% pentru oricine este interesat de mine e-mail, cineva nu grave în cazul în care abstenir.e-mail: fresnelfernand@gmail .com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.