Podul de la Mărăcineni a intrat din nou în reparații. De această dată lucrările se vor executa la prima bandă a sensului de mers dinspre Râmnicu Sărat către Buzău astfel că aglomerația se va forma pe șoseaua europeană chiar înainte de intrarea în orașul Buzău și pe DJ203K în comuna Mărăcineni. Pentru a evita crearea de ambuteiaje polițiștii recomandă șoferilor să permită accesul pe singura bandă rămasă deschisă a autovehiculelor care se află pe prima bandă de circulație.
„ Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în zilele următoare, în judeţul Buzău, pe DN2(E85), se vor executa lucrări pe podul de la Mărăcineni (podul peste râul Buzău), pe prima bandă a sensului de mers Râmnicu Sărat – Buzău.
Pentru ca circulaţia să se desfăşoare cât mai fluent, le recomandăm conducătorilor auto să intercaleze autovehiculele de pe cele două benzi ale sensului de mers pe cea deschisă (prin manevra de tip „fermoar”). În caz contrar, pe banda închisă se vor forma coloane de autovehicule”, se arată într-un comunicat de presă de pe site-ul Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.