Deputatul Adrian Mocanu, recent înregimentat în rândurile Partidului Social Românesc, a fost numit, luni seară, la conducerea filialei județene a formațiunii politice după ce fostul conducător, Alin Văleanu, a decis să părăsească partidul condus de Mircea Geoană.
Decizia a fost transmisă printr-un comunicat de presă remis luni seară de biroul de presă al P.S.RO.
Iată mai jos comunicatul integral:

 

P.S.RO nu va face rabat de la standardele sale de profesionalism și probitate

P.S.RO și-a dorit încă de la început să propună o altfel de politică, atât în București, cât și în județe. Nu am conceput să comandăm de la centru deciziile pe care cel mai bine le cunosc și le înțeleg oamenii din organizațiile județene și locale. Democrația internă este un principiu pe care P.S.RO își acțiunile și deciziile.

Echipa P.S.RO Buzău merge mai departe, pentru că P.S.RO face politică pentru oameni. Ion Viorel este în continuare propunerea Partidului Social Românesc pentru Primăria Buzău. Și domnia sa își dorește să meargă înainte și în echipă doar cu persoanele care vor să lupte pentru o altfel de politică. Totodată, începând de astăzi, deputatul Adrian Mocanu este președintele Filialei Județene Buzău.

Decizia de a pleca chiar înainte de alegeri vorbește de la sine și nu o vom comenta, însă vom face câteva precizări:

 1. Întărirea echipei de la Buzău a fost făcută prin consultarea și cu acordul lui Alin Văleanu și a organizației județene.
 2. Decizia lui Alin Văleanu de a părăsi partidul nu este surprinzătoare. Au fost multe semnale în ultima perioadă că domnia sa a preferat să își petreacă ultimele săptămâni în negocieri cu alte formațiuni politice, lăsând organizarea alegerilor locale pe plan secund. Domnului Văleanu i-a fost transmis în mai multe rânduri că în P.S.RO presiunile și constrângerile nu funcționează, pentru că nu aceasta este filosofia unui partid care își dorește cu adevărat o schimbare față de oferta politica din România.
 3. Plecarea lui Alin Vălean este ultima din P.S.RO. Înțelegem disperarea altor formațiuni politice de a apela la resursa umană a P.S.RO. Înțelegem și că orice pădure are uscături. Însă, P.S.RO nu va face rabat de la standardele sale de profesionalism și probitate, indiferent de nevoia unora de a fi vedete pentru 5 minute.

Biroul de presă al P.S.RO

3 COMENTARII

 1. Cand vorbesti de intarirea unei echipe ar fi bine sa vorbesti de plus valoarea pe care o aduce persoana sau persoanele respective,dar cum poti vorbi de plus valoarea despre cineva refuzat de toate partidele,alungati cu huiduieli si scuipaturi de catre PSD.Dar despre ce vorbim,Geona a fost si el alungat de PSD aproape la fel.
  S-au regasit cu totii in acel „Tomberon electoral” cum l-au numit demisionarii PSRO.
  In plus cu cateva luni in urma Geoana afirma printr-un lider PNL ca la Buzau are cea mai puternica echipa din tara.
  Dar Geoana o intoarce tot timpul ca la Craiova.
  Daca a ajuns sa-l puna presedinte pe Goe,al carui tata este anchetat pentru coruptie iar el va fi in curand anchetat ,atunci e clar,1% va lua Geoana.

 2. Pentru ca sa nu mai ramana iar repetent tanti mam’mare si tanti Rodica i-a cumparat luiGoe,alias Shrek,un partid si pentru asta l-agasit pe „prostanac”care a pus botul ala „murdar”,dupa ce toate celelalte partide l-au refuzat.
  Rusine Mirecea GEOANA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.