UPDATE: Al 7-lea deces al unei persoane inefctate cu noul coronavirus s-a înregistrat luni seară. Este vorba de un bărbat de 65 de ani internat la Spitalul Universitar din București

Bărbatul de 65 de ani, a fost internat la Spitalul Universitar Bucureşti, confirmat pozitiv în 21 martie. Pacientul necesita dializă şi a fost contact de salon cu un alt pacient dializat, confirmat cu COVID-19 în 20 martie.

Cel de-al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie în stare gravă la Spitalul Judeţean Arad, intubat în secţia ATI, a fost înregistrat luni după amiază, în aceiași zi în care bărbatul primise confirmarea că este infectat cu COVID-19.

”A fost înregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Persoana este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Judeţean Arad, intubat în secţia ATI.”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Bărbatul a decedat în cursul zilei de luni şi tot luni a primit rezultatul testului care certifica că este infectat cu noul coronavirus.

Autorităţile au confirmat luni, la ora 13:00, alte 143 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, 15 pacienţi fiind la Terapie Intensivă, dintre care 7 în stare gravă. Numărul total al cauzurilor a ajuns la 576, iar 73 de pacienţi s-au vindecat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.