Scandal de proporţii la Spitalul Judeţean Buzău chiar în noaptea sfântă de Crăciun.
Nemulţumit de modul în care o asistentă i-a răspuns la o întrebare, un buzoian de 28 de ani, venit la spital cu soţia care se simţea rău, a provocat un scandal monstru. După ce a ameninţat o asistentă, a spart geamuri şi a distrus monitoarele calculatoarelor de la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, scandalagiul a ajuns după gratii, direct în arestul Poliţiei.

Scandalul s-a produs în noaptea de 25 spre 26 decembrie. Buzoianul de 28 de ani a ajuns la UPU în cadrul Spitalului Judeţean cu soţia sa, care avea nişte probleme de natură ginecologică motiv pentru care a fost îndrumată către Maternitate. În momentul în care i s-a spus că trebuie să se îndrepte către un alt spital, bărbatul, băut bine, a început scandalul. A ameninţat o asistentă cu bătaia, a spart geamul de acces în cabinetul “Triere pacienţi”, după care a aruncat pe jos monitoarele aferente calculatoarelor de evidenţă informatizată a bolnavilor.
Individul, extrem de violent, nu a putut fi calmat de agenţii de pază ai spitalului care până la urmă au sunat la Poliţie. Oamenii legii au reuşit să-l calmeze pe individ doar după ce l-au încătuşat. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, comisar Florina Crucianu, bărbatul va fi cercetat pentru ameninţare, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Individul a fost eliberat din arrest după cele 24 de ore, însă riscă închisoarea, având în vedere infracţiunile de care se face vinovat.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.