ambulanta zapada
Toate gravidele cu probleme aflate în ultimul trimestru de sarcină și bolnavii programați luni la dializă vor fi aduși la Buzău în cursul după-amiezii de duminică și internați pentru ca autoritățile să nu mai fie puse în situația de a nu putea ajunge la pacienți din cauza drumurilor impracticabile.
Măsura luată de prefectului județului Buzău, Maria Buleandră, vine ca urmare a instituirii codului portocaliu de ninsori și viscol începând de duminică seară, în județul Buzău.
Prefectul județului Buzău a decis ca gravidele cu probleme aflate în ultimul trimestru de sarcină să fie internate la maternitate în timp ce persoanele care sunt programate luni la dializă urmează să fie internate la Spitalul Județean Buzău.
Totodată, prefectul Maria Buleandră a adăugat că a luat legătura cu reprezentanții Armatei și că aceștia vor fi pregătiți să acorde sprijin la nevoie.
” Vom activa grupa operativă din care va face parte și reprezentantul Armatei. Am luat legătura cu comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica, generalul Lucian Foca, ca toți militarii disponibili să fie deseară în unitate pentru a putea interveni rapid cu ei, cu Poliția, ISU, cu Jandarmeria. Utilajele sunt pregătite, sunt stocuri de antiderapant, de motorină. Am discutat personal cu toți responsabilii, cu cei de la Drumuri Naționale, cu cei de la Consiliul Județean, astfel încât la noapte să se acționeze rapid și eficient pentru înlăturarea efectelor codului portocaliu”, a declarat duminică prefectul de Buzău, Maria Buleandră.
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică cod portocaliu de ninsori, viscol, precipitaţii şi polei, valabilă în nordul, centrul, sudul şi estul ţării, începând de duminică seara până luni seara, la ora 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.