UPDATE: Garnitura cu 2 vagoane din care au fost semnalate scurgeri de gaz a fost dusă într-un loc izolat, undeva în spatele cartierului Mihai Viteazu. Zona este izolată, jurnaliștii nefiind lăsați să se apropie. La fața locului se află polițiști, pompieri, polițiști de la Transporturi Feroviare, care mențin lucrurile sub control.
În zonă este așteptată acum firma care deține vagonul cisternă pentru a remedia defecțiunea apărută.
„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost anunţat că în Gara CFR Buzău se afla o garnitură de tren de marfă formată din vagoane cisternă ce transporta GPL pe relaţia Ploieşti-Suceava, iar la nivelul a 2 dintre vagoane existau scurgeri de gaze. Forţele sosite la faţa locului au luat măsura izolării vagoanelor ce prezentau scurgeri de gaze, transportarea acestora pe o linie moartă în afara zonei de pericol pentru populaţie, asigurarea măsurilor de prevenire a oricărui incendiu, concomitent cu solicitarea echipei de reparaţii a beneficiarului la faţa locului. Vagoanele erau goale, dar în interior existau vapori de gaz. Pericolul a fost înlăturat”, a declarat maiorul Iulian Apostol, de la ISU Buzău.

Alertă în Gara CFR. Echipe de intervenție au fost solicitate miercuri în jurul orei 9.30 în Gara CFR, la triaj, unde un vagon cisternă tip GPL prezintă scăpări de gaze.
La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale de intervenție între care se află și o ambulanță SMURD. Pompierii vor asigura zona și vor interveni pentru ca vagonul din care au loc scăpări de gaze să fie transportat într-un loc sigur, fără riscuri.
La fața locului este așteptată și firma căreia aparține vagonul cisternă.
Revenim cu detalii !

2 COMENTARII

  1. […] UPDATE: Garnitura cu 2 vagoane din care au fost semnalate scurgeri de gaz a fost dusă într-un loc izolat, undeva în spatele cartierului Mihai Viteazu. Zona este izolată, jurnaliștii nefiind lăsați să se apropie. La fața locului se află polițiști, pompieri, polițiști de la Transporturi Feroviare, care mențin lucrurile sub control. În zonă este așteptată acum firma care deține vagonul cisternă pentru a remedia defecțiunea apărută. Alertă în Gara CFR. Echipe de intervenție au fost solicitate miercuri în jurul orei 9.30 în Gara CFR, la triaj, unde un vagon cisternă tip GPL prezintă scăpări de gaze. La fața locului s-au deplasat 4 …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.