Dan Rânciog(S) unul din puținii aleși care și-a depus declarația de avere pe 2011

 

Declaraţiile de avere şi de interese ale aleşilor întârzie să apară pe site-urile instituţiilor administraţiei locale din Buzău. Deşi mai au la dispoziţie doar o zi ca să-şi facă publice averile, nici un ales local din Buzău nu s-a obosit până acum să-şi completeze declaraţiile.

Conform site-ului Primăriei Buzău, nici un ales local nu şi-a depus până la această oră declaraţiile de avere sau de interese. În această situaţie sunt atât cei 23 de consilieri municipali, cât şi primarul Constantin Boşcodeală, ale cărui declaraţii nu au mai fost actualizate din 2010.

Nici la judeţ situaţia nu se prezintă mai bine. Doar 7 consilieri judeţeni au depus anul acesta declaraţii de avere şi interese, cea mai mare parte dintre aceștia fiind aleși la început de mandat. Este cazul democrat-liberalilor Eduard Rotaru şi Viorel Mocanu, care ocupă de puţin timp fotoliile de consilieri judeţeni. Printre cei care și-au depus declarațiile de avere și interese nu se numără şi şeful Consiliului Județean, Victor Mocanu.

Aleşii locali care nu-şi publică declaraţiile de avere şi de interese până pe data de 15 iunie riscă să fie sancţionaţi de Agenţia Naţională pentru Integritate cu amenzi care pornesc de la 50 de lei şi pot ajunge până la 2000 de lei.

Cristina DINULESCU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.