Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda deține, conform declarației de avere publicate în urmă cu o săptămână pu site-ul Camerei Deputaților patru terenuri dintre care trei dobândite în ultimii 4 ani dar și 3 locuințe, la Buzău, București și în Sărata Monteoru.

Potrivit declarației de avere publicate pe data de 6 iunie 2011, deputatul PDL, Cezar Preda deține trei terenuri intravilane la Buzău și Sărata Monteoru și un teren forestier în localitatea buzoiană Bisoca, toate cotă parte cu soția sa, Janina Preda.

Parlamentarul buzoian deține, de asemenea, trei locuințe: o casă la Buzău, un apartament în București și o casă de vacanță la Sărata Monteoru.

În aceeași declarație de avere, politicianul buzoian are bifat la capitolul ”conturi curente sau depozite echivalente, inclusiv card,” patru conturi ale căror solduri/valoare la zi sunt de 17 252 de euro, 1250 de dolari, 3000 de euro și 35 000 de RON.

Preda contabilizează și două împrumuturi acordate în nume personal firmei SC Atlas Invest SRL al cărei asociat este, împrumuturile fiind în valoare de 136 404 lei și respectiv 5418 lei.

În ceea ce privește veniturile obținute de familia Preda, nici acestea nu sunt de neglijat. Anul trecut, parlamentarul de Buzău a obținut din funcția de deputat 56 400 lei, soția sa, director general la o firmă, a fost plătită cu 211.500 de lei iar fiica celor doi, colaboratoare la firma deținută de familia Preda a avut un salariu de 10.000 lei.

Spre deosebire de anul 2010, în 2011, liderul PDL Buzău, nu a mai înstrăinat nici o proprietate. În declarația de avere de la 1.11.2010, Preda apare cu două apartamente in minus,  unul vândut în 2009 către o firmă din Mangalia, contra sumei de 50 de mii de euro iar cel din Buzău care a fost dat la schimb firmei Atlas Invest SRL contra unei case situată în municipiul Buzău.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.