Conform ,,previziunilor astrale’’, proiectul de hotărâre privind constituirea clubului sportiv SCM Gloria Buzău finanţat de Primărie, va fi aprobat în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local, programată joi. Asta după ce săptămâna trecută fusese respins, reprezentanţii opoziţiei invocând anumite motive.

Cere şi ţi se va da! Pe principiul acesta şi mâna sus,votul de joi va fi doar o simplă formalitate. Că aşa-i în tenis, pardon, în politică.  Un rezultat previzibil astfel că „meciul” a fost blocat la casele de pariuri însă fiecare va primi câte o felie din apetisantul şi deliciosul tort cu blat pufos, multă ciocolată şi frişcă, preparat de nişte „cofetari” cu experienţă. Acum nimeni nu mai înghite în sec. Peneliştii din Consiliul Local Municipal, în frunte cu George Vlad şi-au arătat muşchii apoi au fost invitaţi de pesedişti la negocieri şi au bătut cuba după ce clubul va avea şi secţie de aeromodelism şi şah, cum au solicitat primii.

Pe lângă asta, pentru Consiliul Director al S.C.M.Gloria Buzău a fost propus şi George Ciubotaru(profesor de tenis de masă la Liceul cu Program Sportiv), un om de încredere al şefului liberalilor buzoieni, Cristinel Romanescu, spun sursele noastre.

 

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.