Gradinita
Consilierii municipali ai PNL sunt nemulțumiți de întârzierile apărute la amenajarea clădirii de pe strada Poet Teodor Neculuță pe care municipalitatea a închiriat-o contra sumei de 5000 de euro lunar pentru ca acolo să funcționeze o grădiniță. Pentru că lucrările la imobilul închiriat nu au fost finalizate preșcolarii s-au văzut nevoiți să înceapă anul școlar într-o locație improprie din incinta Liceului „Costin Nenițescu” în timp ce muncitorii lucrează pentru a reamenaja spațiul din clădirea pentru care municipalitatea plătește o chirie lunară de 5.000 de euro.
Ca urmare a celor întâmplate aleșii liberali au transmis un comunicat prin critică conducerea Primăriei Buzău că nu s-a asigurat de finalizarea lucrărilor în timp util.
Iată mai jos comunicatul remis de aleșii municipali liberali:

Primarul municipiului Buzău dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, lipsă de respect față de banul public și față de buzoieni. Mai mult, se vede că, marea majoritate a proiectelor de hotărâre pe care le promovează în Consiliul Local au în spate cu totul alte interese decât binele locuitorilor municipiului Buzău. Iar lucrurile devin mult mai revoltătoare atunci când interesele oculte se fac pe spatele unor copii de vârstă preșcolară.
Cum era de așteptat, minunata grădiniță din vila de pe strada Poet Teodor Neculuță, pentru care Primăria plătește o chirie de 5.000 de euro lunar, și a mai alocat din buget încă 60.000 de euro pentru amenajarea spațiului și dotarea cu mobilier, nu poate fi încă dată în folosință, pentru că lucrările nu sunt gata. Așa că preșcolarii, de a căror grijă nu mai putea primarul Constantin Boșcodeală atunci când noi, consilierii PNL, ne-am opus și am izbutit, într-o primă fază, să blocăm adoptarea proiectului care prevede un asemenea jaf din banii publici, stau tot în spațiile necorespunzătoare în care și-au desfășurat activitatea și până acum.
Stimate domnule primar, cât si colegi consilieri, ați dat undă verde acestui proiect de hotărâre, dar cine plătește cei 60.000 de euro anual, bani dați cu generozitate suspectă din bugetul local proprietarului clădirii care acum, la început de an școlar, nu poate găzdui copiii? Şi dacă aţi girat o astfel de soluţie, nu ar fi fost onest şi să vedeţi dacă obiectivul este atins la începutul noului an şcolar?

Consilierii municipali ai PNL Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.