ACL Buzau
Alianța Creștin Liberală invită buzoienii să iasă în număr cât mai mare la vot pentru a-și decide viitorul. În ultima conferință de presă dinaintea celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerea președintelui României, deputatul liberal George Scutaru s-a declarat convins că alegerile vor fi câștigate de candidatul Alianței Creștin Liberale.

„ Suntem convinși că domnul Klaus Iohannis va câștiga, suntem convinși că prezența va fi mai mare și cu atât mai mult în mediul urban și acel vânt de schimbare insuflat din diaspora se va face simțit și la Buzău. Fac apel la buzoieni să iasă la vot și să aleagă între două moduri de a gândi viitorul României. Între un om care își dorește o Românie în care cinstea corectitudinea și lucrul bine făcut să fie apreciate și modelul lui Victor Ponta în care forța baronilor să primeze și în care hoția, șpaga și neseriozitatea sunt puse pe primul loc”, a declarat deputatul George Scutaru

Pe de altă parte deputatul buzoian și-a manifestat îndoiala că la Buzău alegerile se vor desfășura fără incidente și cu respectarea legii mai ales că, în opinia sa, social-democrații sunt recunoscuți pentru încălcarea regulilor când vine vorba de procesele electorale.

„ Suntem convinși că vor exista din nou probleme la vot dar nu știm deocamdată amploarea lor. Sper însă ca PSD să se abțină de la practicile care l-au consacrat”, a mai adăugat liderul PNL Buzău, deputatul George Scutaru.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.