popa1
Bucurie mare în familia senatorului UNPR, Constantin Popa. Soția parlamentarului de Buzău, Magdalena, a născut vineri o fetiță care va purta numele Gabriela Antonia. Nașterea a avut loc la un spital privat din Capitală, recunoscut pentru condițiile bune oferite mămicilor și nou-născuților, dar și unde costurile sunt pe măsură.

Gabriela Antonia este a patra fată a senatorului de Buzău, Constantin Popa. Devenit tătic de fată pentru a patra oară la vârsta de 52 de ani, POpa s-a preocupat din timp să-i cumpere micuței tot ce are nevoie pentru primele luni de viață. Mândru nevoie de mare, Popa a postat în urmă cu cîâteva luni pe o rețea de socializare fotografii în care apărea într-un magazin de bebeluși în timp ce căuta căruțul potrivit pentru fetiță, pătuțul cel mai confortabil și hăinuțe pentru cea care avea să vină pe lume. Parlamentarul a testat și cumpărat ulterior inclusiv un balansoar electric care leagănă bebelușul pe mai multe direcții, convins fiind că gadget-ul îl va ajuta pe drumul pe care pornește, din nou, pentru a patra oară.
popa2

De remarcat că în aceeași zi în care s-a născut fata senatorului UNPR de Buză a venit pe lume și cel de-al doilea nepot al lui Traian Băsescu. Este vorba despre ”primul Băsescu”, așa cum spune președintele, băiețelul Ioanei Băsescu. Nou-născutul din familia prezidențială a venit pe lume sănătos, cu o greutate de 3400 de grame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.