FOTO: Consiliul Județean e Moș Crăciun pentru bătrânii de la azilul din Vintilă Vodă

0

Consiliul Județean și-a luat în serios rolul de autoritate tutelară pe care îl va exercita de la începutul anului viitor asupra Căminului de persoane vârstnice de la Vintilă Vodă. În acest sens, președintele Petre Emanoil Neagu s-a întâlnit luni la orele prânzului cu cei 42 de bătrâni cazați în căminul care a fost la un pas să se închidă în acest an și care va fi preluat de la 1 ianuarie de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Buzău.
Neagu le-a dat asigurări asistaților că nu mai este nici un pericol ca locul pe care mulți îl consideră ”acasă” să se închidă, iar pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, președintele CJ Buzău a adus bătrânilor câte o mică atenție care să le mai îndulcească bătrânețile, dar și o mașină cu alimente de bază și fructe pentru a avea se bucura și ei de sărbători.
La rândul lor, bătrânii, bucuroși de vizită și de darurile primite, i-au mulțumit președintelui Consiliului Județean și aleșilor județeni care au acceptat ca centrul să treacă din autoritatea Consiliului Local Vintilă Vodă în cea a Consiliului Județean, singura instituție care dispune de fondurile necesare pentru a menține deschis azilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.