Seria activităţilor organizate de Garnizoana Buzău cu ocazia Zilei Forţelor Terestre se încheie în această săptămână prin derularea unei acţiuni umanitare şi de caritate concretizată în donarea de calculatoare şi alimente.
Acţiunea a fost de voluntariat şi timp de aproape două săptămâni din luna aprilie, militarii garnizoanei Buzău au derulat o acţiune umanitară prin care au dorit să marcheze două sărbători creştine mari, cea a „Sf. Gheorghe” – purtătorul de biruinţă, care este patronul spiritual al Forţelor Terestre şi sărbătoarea Paştelui care se apropie. Sub deviza „Militarii buzoieni donează viaţă!”, 60 de militari voluntari ai Garnizoanei Buzău au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău iar cu tichetele de masă obţinute de către militari în urma desfăşurării acţiunii umanitare, dar şi cu donaţiile militarilor buzoieni, s-au achiziţiona alimente şi bunuri de strictă necesitate şi au fost donate şi şase calculatoare copiilor merituoşi din comuna Beceni, judeţul Buzău.
Prin această acţiune militarii buzoieni au demonstrat încă o dată solidaritatea de care dau dovadă, şi au încercat, la apropierea Sărbătorii Învierii Domnului – Sfintele Paşti, să aducă un zâmbet copiilor din familiile nevoiaşe din comuna Beceni, dar care au rezultate deosebite la învăţătură.

1 COMENTARIU

  1. Gestul militarilor daca a fost voluntar este de salutat,dar oare asta sa fie solutia prin care copii ,batrini si diverse alte persoane cu probleme de ordin social,sa supravietuiasca,sa traiasca decent in tara in care s au nascut. Gestul autoritatilor,oferirea de asa zise cadouri,nu cred ca are ceva in comun cu ceea ce ar trebui sa insemne solidaritatea.Exercitiile de imagine,in administratie, pentru multa lume este dovada incompetentei,a aleatoriului,a hazardului ,iar aceste gesturi care de fapt ar trebui inlocuite cu fapte,cu actiuni,cu atitudini benefice interesului general,nu trebuie in mod ostentativ prezentate public,intra in obligatiile unei functii mai ales daca aceasta este sielectiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.