Premiere

Președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, a premiat, marți, copiii din sistemul de protecție socială înscriși la concursul „Cel mai dulce iepuraș” organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Buzău.
La concursul culinar au participat 11 echipe din 11 unităţi de protecţie şi 100 de copii instituționalizați. Juriul, format din 4 membri în frunte cu adjunctul DGASPC, a oferit câte o diplomă fiecărei echipe participante dat fiind că fiecare prăjitură gătită de copiii din sistemul de protecție socială a fost unică în felul ei.
Copiii s-au bucurat și de premiile ce le-au fost oferite de Consiliul Județean, Takko Fashion, Galleria Mall, J-Pizza şi Asociația „PRO Down Cristiana”. La rândul lor, oficialitățile prezente la eveniment au primit câte o felicitare și un ou de Paști, realizate manual de copiii din centrele de plasament.
La final, președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, s-a arătat bucuros că în preajma Paștelui a putut aduce un zâmbet pe chipul copiilor orfani.
Cristi BIGIU
„Eu nu am voie să mănânc dulciuri dar am văzut că a fost un concurs frumos și dat fiind că este Săptămâna Mare și mai sunt câteva zile până la sfintele sărbători de Paști, e un moment în care toți trebuie să fim mai buni și să fim aproape de cei din jurul nostru. Acești copii de la Asistență Socială Buzău sunt deosebiți. Mă bucur că am putut fi alături de ei astăzi și sper că am reușit să le aducem un zâmbet pe chip”, a declarat președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.