Carol DINU si Alina BADULESCU

Directorii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Buzău rămân interimari  pe funcţii pentru încă un an de zile, după ce aleșii județeni au aprobat, joi, prorogarea termenului de numire până la 31 iulie 2014. Este vorba despre directorul general Alina Bădulescu, adjunctul Carol Dinu şi directorul economic Cristina Creţu.
Chiar dacă și-au dat acordul pentru prelungirea cu încă un an a perioadei în care cei trei directori ai DGASPC Buzău pot ocupa funcțiile de conducere din cadrul instituţiei , consilierii PDL au ținut să precizeze că ar trebui organizat cât mai repede concurs pentru ocuparea în bună regulă a celor trei funcţii.
„Suntem de acord cu prorogarea dar am dori să putem scoate la concurs aceste posturi pentru a fixa directorii pe post prin concurs, ceea ce le-ar da și o mai mare greutate după o lungă perioadă de interimat”, a precizat consilierul județean Raul Florescu.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, a dat asigurări că va fi organizat concurs însă nu chiar acum.
„Se vor face demersurile pentru a se da examenul dar va trebui făcută și o mică modificare la organigramă, după ce vom încerca să preluam la DGASPC și CITO Râmnicu Sărat, și poate și din această cauză sunt aceste întârzieri”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.