Buzoienii amatori de plimbări cu bicicleta sunt invitați, sâmbătă după amiază, să se alăture acțiunii demarate de o organizație bucureșteană pentru strângerea de fonduri necesare participării a cinci militari români răniți în teatrele de operații la jocurile paralimpice destinate veteranilor de război ce se vor desfășura în toamna lui 2017 în Canada, la Toronto.
Pentru a sprijini această acțiune este necesară participarea  cât mai mulți cicliști, care prin efortul lor, vor ajuta la strângerea unui număr cât mai mare de kilometri. Kilometrii astfel contabilizați vor fi „vânduți la bucată” de ONG-ul bucureștean cu 25 de euro/kilometru.
Cursa de la Buzău va avea startul, sâmbătă, 27 august, de la ora 17.00. Biciclististii vor pedala pe un traseu stabilit foarte clar:  din fața Consiliului Județean până în parcul Crâng și înapoi,  pe o distanță de 3 kilometri. La eveniment va participa și militarul buzoian Eugen Mănăilă, rănit pe câmpul de luptă în anul 2010, el dorindu-și să reprezinte România și la jocurile paralimpice de la Toronto de anul viitor.
Acțiunea de la Buzău este sprijinită și de primarul Constantin Toma, care, deși nu va participa la cursă, l-a desemnat pe vicele Andrei Neder, fost sportiv de performanță, să pedaleze alături de ceilalți voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.