Polițiștii locali au pus tunurile pe șoferii care nu respectă regulile de circulație. În ultimele 48 de ore, angajații Poliției Locale au aplicat un număr record de amenzi de o valoare totală importantă. Acțiunea a urmărit combaterea actelor de încălcare a normelor legale privind oprirea, staţionarea, parcarea autovehiculelor şi accesul interzis, pe raza municipiului Buzau.
Cu aceasta ocazie au fost constatate si aplicate un numar de 174 sanctiuni contraventionale, valoarea acestora fiind de 41 470 lei.
”Nu rare au fost cazurile cand conducatorii auto vinovati, au devenit recalcitranti sau au incercat sa se sustraga de la locul faptei pentru a induce in eroare sau pentru a intimida politistii locali, atunci cand le-a fost adus la cunostinta ca vor fi sanctionati contraventional. In toate cazurile, conducatorii auto, care au incalcat dispozitiile legale, au fost sanctionati contraventional”, se arată în informarea Poliției Locale.
Actiunile pe această linie vor continua până în momentul în care conducatorii auto vor întelege necesitatea si obligativitatea respectării legislatiei in vigoare, mai spun reprezentanții Poliției Locale.

1 COMENTARIU

  1. Si parcari cand construieste cineva ????? Ca noi ne platim darile luna de luna si banii se duc in buzunarele lor. Pentru noi astia care muncim zi de zi , nimic ?
    Ar trebui sa nu mai platim nici un fel de cotizatie la stat vreme de 3-4 luni si sa-i vedem atunci din ce mai traiesc nenorocitii astia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.