Ample percheziții efectuate în week-end de polițiștii buzoieni, în colaborare cu jandarmi și polițiști locali. Circa 300 de oameni ai legii au fost mobilizați, începând de vineri, pentru prinderea răufăcătorilor aflați deja în vizorul Poliției. În total, oamenii în uniformă au efectuat 6 percheziţii domiciliare, 8 percheziţii asupra unor autovehicule, au făcut verificări la 120 de unităţi comerciale şi au legitimat 1300 de persoane. 500 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 86.000 de lei au fost aplicate indivizilor certați cu legea iar 9 dintre ei au fost reținuți.
Numai sâmbătă dimineaţă, poliţiştii au fost angrenaţi în 9 percheziţii efectuate în zona Pieţei Centrale din municipiul Buzău. În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Buzău, au fost efectuate 8 percheziţii asupra a tot atâtea autovehicule şi una la un imobil în legătură cu care existau date este folosit pentru depozitarea ilegală de bunuri fără documente de provenienţă.
Tot în week-end au fost identificate aproape 10 mii de  petarde clasa I, 500 petarde clasa a II-a, dar și pachete de țigări ce aveau aplicate banderole de marcaj din Republica Moldova, precum şi alte mărfuri nealimentare, fără documente de provenienţă. 

Polițiștii  au  întocmit două dosare penale pentru comiterea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept. De asemenea, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.500 lei şi au fost confiscate toate bunurile găsite fără documente.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.