Maria BULEANDRA si Vasile ALECU

Angajații din Prefectura Buzău sunt în stare de șoc după ce o colegă de-a lor, inginer agronom în vârstă de 57 de ani, s-a spânzurat, fiind găsită în curtea locuinței sale luni dimineață.
Oamenii spun că nu se așteptau la o asemenea nenorocire, chiar dacă femeia fusese chemată la audieri recent la DNA Ploiești.
Prefectul de Buzău, Maria BUleandră,a declarat luni după aflarea teribilei veșt, că este șocat de modul în care femeia pe care o știa de 20 de ani a ales să încheie socotelile cu viața. Buleandră a dezvăluit totodată că femeia era un om de calitate, pe care se baza întreaga Prefectură, dar în ultima vreme era agitată și într-o stare de depresie.
”Sunt în stare de șoc, era șefa colectivului de lucru de pe lângă comisia județeană, un om de calitate, toată Prefectura ne bazam pe ea, nu-mi vine să cred, nu știu de ce a făcut asta. De două zile era foarte stresată, avea mama bolnavă și în vârstă și o fată student la București la Arhitectură, în rest nu avea pe nimeni. Vineri mi-a spus că e foarte stresată, că simte un nod în gât. I-am zis că toți suntem stresați oriunde am lucra, am încercat s-o încurajez. Era inginer agronom și lucra în prefectură din 91, și angajată pe post de consilier în cadrul instituției”, a declarat luni prefectul Maria Buleandră.
Șefa de la Casa Albă a adăugat că zilele trecute a stat de vorbă cu inginera care luni s-a sinucis, aceasta dându-I asigurări că nu are nici o implicare în dosarul în care fostul prefect Paul Beganu a fost arestat preventiv.
”Am stat de vorbă cu ea și mi-a spus că nu are nici un fel de problemă. Ea a făcut o simplă adresă. M am uitat pe adresă și nu e nimic ilegal acolo. Tot îmi zicea că e foarte stresată și că nu se poate aduna. Azi aveam programată ședință cu 5-6 primari, stau și mă gândesc ce fac fără ea, pe cine pun în loc, pentru că ea știe toate dosarele, a lucrat acolo din anii 90. Suntem șocați”, a conchis prefectul Maria Buleandră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.