Biletele de odihnă pentru salariați și membrii de sindicat nu prea mai au căutare. Din numărul total de bilete de odihnă puse la dispoziția salariaților prin intermediul Casei Județene de Pensii, doar jumătate și-au găsit clienți în acest an, cu toate că prețul unui sejur este mai ieftin decât pe piața liberă.
”Au fost bilete suficiente. Gradul de valorificare este de doar 50% în stațiuni foarte bune cu condiții de cazare de 3 stele. Biletul este de 7 zile, include cazare și masă iar cuantumul este de maxim 500 de lei”, a declarat directorul Casei Județene de Pensii Buzău, Carmen Androne.
Chiar dacă anul acesta buzoienii nu s-au înghesuit la biletele de odihnă oferite de Casa de Pensii Buzău, reprezentanții instituției speră ca anul viitor angajații din societățile buzoiene să dea dovadă de mai mult interes mai ales că, majoritatea neavând salarii foarte mari, pot beneficia de reduceri substanțiale.
”Cei care au venitul brut lunar până la 2.022 de lei plătesc cel mult jumătate din valoarea maximă a unui astfel de bilet, adica cel mult 250 de lei”, a precizat directorul Casei Județene de Pensii, Carmen Androne.
Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/09/Carmen-ANDRONE.mp3|titles=Carmen ANDRONE]

1 COMENTARIU

  1. Eu am cerut de doi ani un bilet de tratament, împreună cu soţia! Prin noiembrie anul trecut i-au trimis soţiei aprobare. Da eu ? Nici azi n-am primit nimic! Nici nu mai aştept! Adică soţia să plece cu trenul 600km iar eu să o aştept în gară?? Mai lipseşte un fotoreporter…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.