Candidatul desemnat al USL la președinția Consiliului Județean Buzău, senatorul liberal Cristi Bîgiu, neagă cu vehemenţă zvonurile apărute într-o publicație locală, zvonuri conform cărora și-ar fi cumpărat poziția cu jumătate de milion de euro. Liberalul spune că nu își explică apariția acestor false informații, cu atât mai mult cu cât nu a fost implicat niciodată în astfel de scandaluri, indiferent de funcția pe care a ocupat-o de-a lungul vremii.

” Am văzut, pentru prima dată, un articol în care am fost acuzat că am dat mită jumătate de milion de euro pentru a obține această desemnate, de candidat al USL la Consiliul Județean.  Niciodată nu am fost implicat în așa ceva, nici când am fost în funcții publice, nici înainte și, ca atare, o să fac un lucru care nu mi-a plăcut niciodată. O să-i dau în judecată, o să cer daune morale cu care, în funcție de cuantum, o să ajut un proiect pentru comunitate ori voi face un proiect nou, de la cap la coadă, dacă voi câștiga acest proces”, a declarat senatorul liberal Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Cui să dea mită, domnule doctor, spune-mi şi mie că aş da şi eu! ?!?
    Mai ţineţi minte ziarul respectiv ce zicea prin 1999? Ştiţi ce a declarat autoarea? că dvs. aţi fi în spatele mârşăviei. Nu cumva şi acum?? Eu păstrez înregistrările!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.