Prima Miel

Salariaţii societăţilor aflate în subordinea Consiliului Local Municipal Buzău vor primi anul acesta prime de Paşte de până la 200 de lei. De pildă, angajaţii de la URBIS Serv, societate care se ocupă de întreţinerea drumurilor şi spaţiilor veRzi în Buzău, vor primi 200 de lei, primă de miel.
Petre BURADA
“O să primească prime, cel puţin la nivelul celor de anul trecut. Cam cât costă un miel, aşa vor primi. Toată lumea va primi la fel, de la vlădică la opincă. Compania e pe profit, aşa că vor primi cam 200 de lei, dacă e 20 de lei kilogramul de miel, un miel are vreo 10 kilograme, deci asta e. Nu va fi la şefi un miel mai gras, iar la restul mai slab, toată lumea aceeaşi primă”, a declarat directorul Urbis Serv, Petre Burada.
Cornel DIACONITA
Şi angajaţii de la Pieţe, Tîrguri şi Oboare, societate aflată de asemenea în subordinea Consiliului Local Municipal Buzău, vor lua prime de Paşte,însă cuantumul lor nu ar fi fost stabilit potrivit directorului Cornel Diaconiţă: “conform contractului colectiv de muncă se vor acorda prime, mai ales că în ultimii 4 ani salariile nu au fost mărite, decît anul trecut cu 50 de lei. Aşa că oamenii vor primi prime, probabil vor fi de 100-150 de lei, dar cu siguranţă vor avea prime de Paşte”.
Constantin CRETU
Şi angajaţii de la la Prestcom, societate aflată în subordinea CLM Buzău care se ocupă de reparaţii la reţeaua de apă dar şi de sistemul de canalizare al oraşului, vor lua prime de Paşte.
Stefan Jercan
“În fiecare an am reuşit să dăm o primă de Paşte nu atît de substanţială, în funcţie de cât ne permite societatea, sigur o să dăm şi anul acesta, va fi însă o sumă modică, nu a fost încă stabilită”, a declarat directorul Constantin Creţu.
Promisiuni de prime de Paşte au şi angajaţii de la Transbus, societatea de transport în comun a oraşului Buzău, însă potrivit diectorului Ştefan Jercan, nu a fost stabilită încă valoarea stimulentelor financiare.
Constantin Tacea4
Și angajaţii regiei de termoficare din Buzău vor primi prime, însă, directorul instituţiei, Constantin Tacea, spune că acestea nu vor depăşi 50 de lei.
„Pentru sărbătorile pascale RAM nu şi-a făcut socotelile să vadă dacă îşi permite sau nu să acorde prime dar dacă rezultatul va fi pozitiv, acestea nu vor depăşi 50 de lei iar toi angajaţii vor primi aceeaşi sumă”, a declarat directorul RAM Buzău, Constantin Tacea.
Laurentiu GAVRILA
În schimb, angajaţii Consiliului Judeţean Buzău, nu vor primi prime de Paşte.
“Legislaţia în acest moment nu permite acordarea unor astfel de prime şi nu se vor acorda la nivelul Consiliului Judeţean Buzău. Nu avem în plan la acest moment nici acordarea unor cadouri sau alte stimulente de Paşte”, a declarat marţi pentru Mediafax secretarul general al CJ Buzău, Laurenţiu Gavrilă.

Cristina DINULESCU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.