Angajaţii societăţilor din subordinea Primăriei Buzău au fost scoşi cu lopeți în punctele critice din oraş. Aproape 200 de angajaţi din toate structurile acestor instituții, inclusiv din birouri(cel puțin în cazul RAM unde avem confirmarea că și angajații care zilnic vin la costum și cravată sunt scoși pe teren să dea cu lopata), s-au văzut nevoiți să se supună deciziei șefilor din Palatul Comunal care au hotărât , pentru ca deszăpezirea să se facă mai repede, să iasă la treabă și cei care lucreză cu pixul, la birou.
„Toate societățile subordonate Primăriei, RAM, Compania de Apă, Prestcom, Piețe Târguri și Oboare și Urbis Serv au ieșit în aceste zile la degajarea trotuarelor și a intersecțiilor cu aproape 200 de angajați. Probabil că nu le este comod însă vrem ca până sâmbătă să terminăm cu acest aspect”, a declarat viceprimarul, Marcel Ciolacu.

Între timp, autorităţile locale dau spun  că fac tot ce pot pentru a mai degaja nămeţii care au pus stăpânire pe toate străzile din oraș și totodată dau asigurări că Buzăul va face faţă situaţiei rezultate în urma topirii zăpezii.
„Lucrăm și noaptea cu 14 echipe în diferite puncte din municipiu și vrem să scăpăm de zăpadă în această săptămână. Se lucrează și pentru dezafectarea gurilor de scurgeri iar de o săptămână angajații Companiei de Apă doar asta fac, astfel că apa rezultată din topirea zăpezii să poată fi preluată de canalizare”, a încheiat viceprimarul Marcel Ciolacu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.