Trofeu Festival
Ansamblul de cântece și dansuri populare „Plaiurile Mioriței” al Centrului Județean de Cultură și Artă a județului Buzău a obținut săptămâna trecută primul loc la Festivalul Internațional de Folclor pentru Tineret „Dobroge, mândră Grădină” desfășurat în județul Constanța. La competiția ce s-a întins pe parcursul a cinci zile au participat 37 de ansambluri populare din țară dar și din Bulgaria și Grecia.
Zilele Buzaului2013-11
Ansamblul „Plaiurile Mioriței” coordonat de renumitul coregraf Marin Barbu, mai cunoscut publicului larg ca și gazdă a emisiunii „Serviți, vă rog!” difuzată de PRO TV, a obținut locul I, trofeul și medalia de aur a festivalului la secțiunea „Coregrafie Internațională, Ansambluri de Cântece și Dansuri”.
Adrian PETRE si Marin BARBU
„Este o mare bucurie pentru noi faptul că dansatorii buzoieni au obținut primul loc la un festival internațional de folclor. Acest lucru ne arată că suntem pe un drum bun dar ne și obligă să ne perfecționăm și să continuăm ceea ce am început anul trecut atunci când am deschis colaborarea cu maestrul Marin Barbu”, a declarat directorul Centrului Județean de Cultură și Artă, Adrian Petre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.