Caravana TIFF Buzau

Peste 250 de buzoieni, în mare parte tineri, au vizionat luni seară primul film programat în cadrul Caravanei Filmelor TIFF la Buzău. Nici vremea ceva mai rece și nici cele câteva picături de ploaie nu i-au speriat prea tare pe spectatorii veniți în număr mare să urmărească producția Prince Avalanche cea care i-a adus lui David Gordon Green Ursul de Argint pentru cel mai bun regizor la Festivalul de Film de la Berlin 2013.
Filme TIFF Buzau
Caravana Filmelor TIFF continuă iar mați seară, la amfiteatrul din Parcul Tineretului, este programat cel de-al treilea film realizat de regizorul roman, Dan Chișu. „ Și caii sunt verzi pe pereți” este o comedie neagră care prezintă o poveste despre iluzia îmbogăţirii. Într-o ţară precum România, oamenii cred că a deveni bogat peste noapte nu este doar posibil ci şi uşor realizabil. Plecând de la această realitate, filmul urmăreşte două destine: primul este cel al unui cuplu tânăr care câştigă la tombolă o sumă importantă de bani, iar cel de-al doilea este al unui magazioner care îşi pierde slujba din cauza lipsei cunoştințelor de calculator.
Din distribuție fac parte Adrian Titieni, Ionuț Vișan, Anca Florescu, Cătălin Bordea, Mihai Niță, Oxana Moravec, Tudor Smoleanu, Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu, Coca Bloos , Dragoș Bucur și alții.

Filmul va începe la ora 22.00 iar intrarea spectatorilor este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.