Constantin POPA

Senatorul Constantin Popa a fost exclus din PP-DD. Liderul PP-DD Buzău, Eduard Dumitrașcu a confirmat în această dimineață pentru Observatorul Buzoian faptul că senatorul PP-DD ales în urma redistribuirii voturilor pe Colegiul uninominal nr. 3 a fost exclus din partid in urma ședinței Biroului Național de Coordonare al partidului desfășurată luni seară.
„Nu știu ce as putea să vă spun mai întâi din cele făcute de domnul senator Constantin Popa in perioada scursă de la preluarea mandatului de senator, însă cred că am fost, până acum, mult prea îngăduitor ”, a declarat președintele PP-DD Buzău, Eduard Dumitrașcu
Constantin Popa este membru PP-DD de la alegerile locale din vara anului 2012 când a câștigat un mandat de consilier local municipal. Ulterior, la alegerile parlamentare, Constantin Popa a candidat pentru un post de senator pe Colegiul uninominal nr.3 acolo unde l-a avut ca și contracandidați pe democrat-liberalul Raul Florescu și pe social-democratul Victor Mocanu. Colegiul a fost câștigat de Victor Mocanu însă, în urma redistribuirii voturilor, Constantin Popa s-a ales cu un mandat de senator. În cadrul organizatiei județene a PP-DD, Constantin Popa deținea funcția de președinte al Organizației Municipale.
De altfel senatorul Constantin Popa a mai fost pe picior de plecare din partidul pe listele căruia a fost ales și în primăvara acestui an când se zvonea că ar putea prelua conducerea filialei buzoiene a Partidului Conservator. Mișcarea nu s-a realizat iar funcția a fost preluată de un alt coleg de partid al senatorului Constantin Popa, deputatul Gigi Coman ales tot pe liste PP-DD.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. AFARA CU TRADATORII DIN PP-DD!!! DIN CAUZA LOR LA ORGANIZATIILE DIN TERITORIU E SCANDAL PENTRU CA UNII DINTRE EI VOR SA SE PUNA PRESEDINTI DE ORGANIZATIE SI APOI SA PUNA PE TAVA PP-DD ALTOR PARTIDE !!!! AFARA DIN PARTID CU TOTI CARE ADUC PREJUDICII DE IMAGINE PP-DD!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.