GLORIA

Un meci cât un campionat. Asta se poate spune despre duelul dintre Gloria Buzău şi revelaţia acestei ediţii,Viitorul Axintele care conduce în clasamentul seriei a II-a şi este aproape să dea marea lovitură: promovarea în eşalonul secund. Acolo unde bineînţele vrea să revină după un sezon şi gruparea buzoiană, aflată la doar trei puncte distanţă de lider. Astfel, confruntarea ce va avea loc vineri pe terenul ialomiţenilor se anunţă a fi una pe viaţă şi moarte, urmând să decidă echipa care va obţine viza pentru Liga a II-a. Cum Gloria Buzău nu concepe să rateze obiectivul, pe lângă antrenamente şi discuţii, antrenorul Marian Roşu încearcă să îşi motiveze jucătorii şi altfel. Mai exact înaintea partidei, vor viziona un DVD care conţine cele mai importante secvenţe din cunoscutele filme istorice precum ,,Gladiatorul”, ,,Spartacus”, ,,300” dar şi unele din sport.
,,Prin vizionarea unor astfel de filmuleţe mi-aş dori ca, băieţii să înţeleagă anumite lucruri, în special, legate de viaţa cotidiană şi fotbal. Sunt nişte secvenţe luate din anumite filme, unele despre războaie iar altele din sport aşa cum a făcut şi Reghecamph încercând să le transmită jucătorilor o anumită stare de spirit înainte de meciuri. Sper ca prin aceste filmuleţe să-i capacitez la maximum pe elevii mei pentru a face faţă cu brio partidelor pentru a ne putea îndeplini obiectivul propus”, ne-a declarat tehnicianul, Gloriei Buzău, Marian Roşu.
Derbyul seriei a II-a care le va aduce faţă în faţă pe ocupantele primelor două locuri,Viitorul Axintele şi Gloria Buzău se va disputa vineri cu începere de la ora 17.00.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.