Astăzi în uvertura etapei a 22-a, Gloria Buzău întâlneşte pe teren propriu Astra II Giurgiu, partidă care va începe la ora 16.00. Pentru echipa din Crîng, aflată în zona minată a clasamentului, singura variantă acceptată în această confruntare este victoria. Una care ar reaprinde şi mai mult speranţele în tabăra buzoiană după cea obţinută runda trecută la Otopeni. Antrenorul gazdelor, Mihai Ciobanu speră ca în ciuda problemelor de lot cauzate de suspendări şi accidentări, la finalul partidei de astăzi, echipa sa şi spectatorii să aibă motive de bucurie.
,,Cele trei puncte puse în acest joc pot însemna pentru Gloria Buzău o reintrare în campionat. Punctele sunt vitale la ţelul pe care îl avem şi trebuie să rămână la Buzău. Ar însemna enorm şi pentru moralul şi încrederea jucătorilor aşa că trebuie să legăm victoria de la Otopeni cu una şi în meciul contra Astrei Giurgiu”, a declarat tehnicianul grupării din Crîng, Mihai Ciobanu.
Fundaşul Gloriei Buzău, Andrei Berceanu consideră că partida va fi foarte dificilă dar speră la o victorie care va cântări mult în lupta pentru evitarea retrogradării.
,,Din păcate avem câţiva jucători suspendaţi însă sperăm să trecem peste asta şi să câştigăm. Totul depinde numai de noi şi vrem să demonstrăm că rezultatul din etapa trecută de la Otopeni nu a fost unul întâmplător şi că suntem o echipă valoroasă”, a spus Berceanu.
La rândul său, jucătorul formaţiei buzoiene, Mădălin Murdărea consideră că o victorie ar fi extrem de importantă în încercarea de a realiza obiectivul.
,,Trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală având în vedere situaţia în care se află echipa. Ne dorim foarte mult victoria însă nu doar atât ci sperăm s-o şi obţinem”, a punctat Murdărea.
Pentru jocul de astăzi antrenorul Gloriei Buzău nu poate conta pe serviciile jucătorilor Horovei, Iordache, Corcoveanu(suspendaţi) şi Martinescu(accidentat).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.