Anulare festival TOP T-7
După ce săptămâna trecută organizatorii TOP T au decis anularea festivalului ca urmare a tragicului eveniment din Colectiv, săptămâna aceasta au decis ca ediția din 2015 a celui mai lung festival de rock din țară să se țină totuși, în ultima lună a anului, cu câteva zile înainte de Crăciun.
“Ediția TOP T 2015 va avea loc în perioada 18-19 decembrie în aceeași locație. Legat de distribuție suntem în discuții cu trupele de pe afiș și până la finalul săptămânii vom avea tabloul final. Biletele și abonamentele vândute rămân valabile! Vom reveni cu noile condiții de procurare a biletelor până la finalul săptămânii.. numărul de bilete vândute pe seară va fi în continuare limitat la 300.

1 COMENTARIU

  1. […] După ce săptămâna trecută organizatorii TOP T au decis anularea festivalului ca urmare a tragicului eveniment din Colectiv, săptămâna aceasta au decis ca ediția din 2015 a celui mai lung festival de rock din țară să se țină totuși, în ultima lună a anului, cu câteva zile înainte de Crăciun. “Ediția TOP T 2015 va avea loc în perioada 18-19 decembrie în aceeași locație. Legat de distribuție suntem în discuții cu trupele de pe afiș și până la finalul săptămânii vom avea tabloul final. Biletele și abonamentele vândute rămân valabile! Vom reveni cu noile condiții de procurare a biletelor până la Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.