Catalin Ilnitchi
Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, face un apel la instituțiile, persoanele juridice și fizice cu posibilități să-l sprijine financiar pe buzoianul Cătălin Ilnițchi, grav rănit în incendiul din clubul bucureștean Colectiv, care a ajuns de duminică într-un spital din Israel. Consiliul Județean Buzău a alocat deja 25.000 de lei prin dispoziția lui Petre Emanoil Neagu, care face totodată un apel ca și alte instituții să îi urmeze exemplul.

Dragi buzoieni,

Fiecare dintre noi a fost și este în continuare impresionat de tragedia care a avut loc în data de 30 octombrie în clubul Colectiv. Fiecare dintre noi este alături de victimele și de familiile acestora, cu un gând bun sau cu o rugăciune.

În tragedia din Colectiv a fost rănit și un buzoian. Este vorba despre tânărul inginer și fotograf Cătălin Ilnițchi, care se luptă acum, de pe un pat de spital din Tel Aviv, să supraviețuiască.

Cătălin a fost transferat, duminică, la Spitalul Tel HaShomer din Tel Aviv, pentru a beneficia de tratament. Pentru a putea continua lupta, Cătălin are nevoie de sprijinul fiecăruia dintre noi.

Prietenii și familia îi sunt alături și au început o campanie de strângere de fonduri, banii urmând să fie folosit pentru tratament. Cred că este momentul să arătăm că suntem solidari cu Cătălin și cu familia lui și să contribuim, fiecare cu cât poate.

Consiliul Județean a acordat, astăzi, prin dispoziție, un sprijin financiar pentru Cătălin și vă rog pe fiecare, instituții, persoane juridice sau persoane fizice, să contribuiți, pentru ca acest tânăr să poată primi ajutorul de care are atâta nevoie.

Cei care vor să îl ajute pe Cătălin Ilnițchi o pot face donând bani în următoarele conturi:

RO25BTRLEURCRT0315539501 – EUR
RO75BTRLRONCRT0315539501 – RON
RO29BTRLUSDCRT0315539501 – USD
deschise la Banca Transilvania
Titular cont: Neagu Tamara Adina SWIFT: BTRLRO22

2 COMENTARII

  1. […] Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, face un apel la instituțiile, persoanele juridice și fizice cu posibilități să-l sprijine financiar pe buzoianul Cătălin Ilnițchi, grav rănit în incendiul din clubul bucureștean Colectiv, care a ajuns de duminică într-un spital din Israel. Consiliul Județean Buzău a alocat deja 25.000 de lei prin dispoziția lui Petre Emanoil Neagu, care face totodată un apel ca și alte instituții să îi urmeze exemplul. Dragi buzoieni, Fiecare dintre noi a fost și este în continuare impresionat de tragedia care a avut loc în data de 30 octombrie în clubul Colectiv. Fiecare dintre noi este alături de victimele …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.