CLM Buzau
Consilieriii municipali au aprobat, luni, contractarea unui credit de maxim 25 de milioane de lei pentru asigurarea subvenției la căldură, care trebuie plătită de municipalitate în această iarnă.
Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu majoritate de voturi, aleșii PSD optând pentru varianta împrumutului, în timp ce foștii democrat-liberali au votat ”împotrivă” iar vechii liberali s-au abținut.
“Suma din împrumut va fi folosită pentru asigurarea subvenției la energie termica pe perioada de iarnă, care de obicei se ridică la suma de 20 de milioane de lei și de asta am aprobat în consiliu un împrumut de maxim 25 milioane. Am făcut un astfel de împrumut pentru a nu avea probleme iar banii vor fi rambursati cel mai probabil pe parcursul anului viitor”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.

2 COMENTARII

  1. […] Consilieriii municipali au aprobat, luni contractarea unui credit de maxim 25 de milioane de lei pentru asigurarea subvenției la energie termică care trebuie plătită de municipalitate în această iarnă. Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu majoritate de voturi aleșii PSD optând pentru varianta împrumutului în timp ce foștii democrat-liberali au votat împotrivă iar vechii liberali s-au abținut. “Suma din împrumut va fi folosită pentru asigurarea subvenției la energie termica pe perioada de iarnă care de obicei se ridică la suma de 20 de milioane de lei și de asta am aprobat în consiliu un împrumut de maxim 25 milioane. Am făcut Sursă știre […]

  2. […] Consilieriii municipali au aprobat, luni, contractarea unui credit de maxim 25 de milioane de lei pentru asigurarea subvenției la căldură, care trebuie plătită de municipalitate în această iarnă. Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu majoritate de voturi, aleșii PSD optând pentru varianta împrumutului, în timp ce foștii democrat-liberali au votat ”împotrivă” iar vechii liberali s-au abținut. “Suma din împrumut va fi folosită pentru asigurarea subvenției la energie termica pe perioada de iarnă, care de obicei se ridică la suma de 20 de milioane de lei și de asta am aprobat în consiliu un împrumut de maxim 25 milioane. Am făcut un …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.