consultari Consiliul Judetean
Primarii comunelor, orașelor și municipiilor din județ s-au întâlnit, luni, cu conducerea Consiliului Județean Buzău pentru a stabili cum se vor împărți banii alocați la ultima rectificare bugetară a Guvernului Ponta.
Primarii s-au strâns pentru a aduce la cunoștința conducerii deliberativului județean problemele cu care se confruntă localitățile pe care le conduc și pentru a demonstra că sumele pe care le solicită sunt justificate.
Președintele interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a ascultat toate părerile și ulterior a adus la cunostința fiecărui participant suma pe care o va primi din banii alocați de Guvern.
Astfel, la ședința extraordinară de miercuri, fiecare localitate va primi câte 100.000, 150.000 sau 200.000 de lei, în funcție de mărimea localităților sau de gravitatea problemelor cu care se confruntă.

2 COMENTARII

  1. […] Primarii comunelor, orașelor și municipiilor din județ s-au întâlnit, luni, cu conducerea Consiliului Județean Buzău pentru a stabili cum se vor împărți banii alocați la ultima rectificare bugetară a Guvernului Ponta. Primarii s-au strâns pentru a aduce la cunoștința conducerii deliberativului județean problemele cu care se confruntă localitățile pe care le conduc și pentru a demonstra că sumele pe care le solicită sunt justificate. Președintele interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a ascultat toate părerile și ulterior a adus la cunostința fiecărui participant suma pe care o va primi din banii alocați de Guvern. Astfel, la ședința extraordinară de miercuri, fiecare Sursă știre […]

  2. […] Primarii comunelor, orașelor și municipiilor din județ s-au întâlnit, luni, cu conducerea Consiliului Județean Buzău pentru a stabili cum se vor împărți banii alocați la ultima rectificare bugetară a Guvernului Ponta. Primarii s-au strâns pentru a aduce la cunoștința conducerii deliberativului județean problemele cu care se confruntă localitățile pe care le conduc și pentru a demonstra că sumele pe care le solicită sunt justificate. Președintele interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a ascultat toate părerile și ulterior a adus la cunostința fiecărui participant suma pe care o va primi din banii alocați de Guvern. Astfel, la ședința extraordinară de miercuri, fiecare …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.