Numarul sesiunii de lansarea apelului de selectie a GAL “Colinele Buzaului”: 01/07.08.2017.

Proiectele se vor depune in perioada 08.09.2017 – 29.09.2017, la sediul GAL “Colinele Buzaului” din Centrul de zi “Iulia Hasdeu”, satul Ojasca, comuna Unguriu, judetul Buzau, zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00 – 16.00, data limita de depunere fiind 29.09.2017, orele  16.00.

Apelul de selectie se prelungeste cu perioada cuprinsa intre 08.09.2017 si 29.09.2017 inclusiv pentru urmatoarea masura din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala:

  • Masura M7/6B – “Investitii pentru dezvoltarea satelor”– fondurile totale nerambursabile sunt in valoare de 000 Euro, din care suma maxima nerambursabila pentru finantarea unui proiect este de 50.000 Euro;

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului elaborat de GAL “Colinele Buzaului” aferent masurii respective, disponibil pe site-ul GAL “Colinele Buzaului” – www.galcb.ro.

Potentialii beneficiari trebuie sa depuna spre finantare proiecte al caror loc de implementare sa fie pe teritoriul acoperit de GAL Colinele Buzaului, teritoriu ce este reprezentat de suprafata administrativ-teritoriala a comunelor: Berca, Bozioru, Braesti, Canesti, Cozieni, Magura, Odaile, Parscov, Scortoasa, Tisau, Unguriu din judetul Buzau si Jugureni din judetul Prahova.

Pentru informatii suplimentare, Grupul de Actiune Locala “Colinele Buzaului” va pune la dispozitie un birou de relatii cu publicul, deschis de luni pana vineri in intervalul orar 8.30 – 16.30, la sediul GAL din incinta Centrului de zi “Iulia Hasdeu”, sat Ojasca, comuna Unguriu, judetul Buzau. Ne puteti contacta, de asemenea, si la numarul de telefon 0744.560.019 sau prin e-mail la: leader@galcb.ro sau contact@galcb.ro. Varianta pe support tiparit a informatiilor detaliate aferente masurilor lansate sunt disponibile la sediul GAL din incinta Centrului de zi “Iulia Hasdeu”, sat Ojasca, comuna Unguriu, judetul Buzau.

 

Tipurile de beneficiari eligibili sunt:

  • Masura M7/6B – “Investitii pentru dezvoltarea satelor”
  • Beneficiarii eligibili sunt autoritatile publice locale din teritoriul GAL Colinele Buzaului și asociațiile acestora, conform legislaţiei naţionale în vigoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.