Patru bătăuşi au fost reţinuţi marţi noapte pentru 24 de ore, în urma scandalului de proporţii izbucnit în Aleea Grădinilor, Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz pentru lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere.
Nouă persoane au fost conduse marţi seară la audieri în urma scandalului dar doar 4 au fost reţinute. În funcţie de rezultatul audierilor, indivizii vor fi sau nu prezentaţi instanţei în vederea luării unei măsuri privative de libertate.
Scandalul a izbucnit marţi seară, în jurul orei 19.00. Un apel la 112 anunţa un conflict încă în desfăşurare între două familii de romi din Aleea Grădinilor. 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 57 de ani ar fi pătruns în curtea şi locuinţa unei alte familii, spăgând şi distrugând bunurile cu bolovani, şi folosind şi alte obiecte contondente precum cuţite şi bâte de lemn. Unii martori spun că agresorii ar fi avut inclusiv săbii asupra lor, însă Poliţia nu confirmă acest lucru.
În urma agresiunii, trei persoane, între care o fată de 13 ani, au fost rănite. Victimele nu au rămas internate în spital.
Scandalul ar fi izbucnit pe fondul alcoolului şi al unor tensiuni mai vechi între cele două familii. Victimele de marţi seară au fost acuzate că ar fi distrus roluta în care cei transformaţi în agresori ar fi locuit în Suedia, şi de aici dorinţa de răzbunare a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.