Paul Iulius Negoiţă

 

Planurile primarului Constantin Boșcodeală, deținător a patru mandate în fruntea Primăriei Buzău, au fost zdruncinate astăzi odată cu anunțul liderilor democrat liberali, anunț conform căruia vor sprijini candidatura independentă a preotului Paul Negoiță.

Negoiță este, în acest moment, un veritabil contracandidat pentru Boșcodeală care se află în fruntea administrației buzoiene de 16 ani, mulți fiind cei care vorbesc de necesitatea unei schimbări la vârful orașului.

Chiar dacă în acest moment nu este certă candidatura preotului Paul Negoiță, foarte probabil, în curând va fi anunțată oficial intenția acestuia de a intra în politică. ”Consider că e foarte important să ne focusăm pe problemele Buzăului. ”Eu nu vreau să candidez pentru a face politică, ci pentru a încerca să rezolvăm împreună niște lucruri ce trebuie rezolvate și în acest context susținerea partidelor nu mă deranjează și le văd ca pe o preocupare față de problemele care sunt la nivel local și care nu mai pot aștepta încă 4 ani rezolvarea.”, a declarat astăzi Paul Negoiță.

Consilierul local independent a mai precizat că de va fi să câștige alegerile locale nu se va implica în politică ci doar în partea administrativă a problemelor Buzăului: ”În momentul în care candidatura va fi sigură si va exista o susținere a ONG-urilor și a mai multor formațiuni politice și o susținere concertată a oamenilor pe care am simțit-o deja atunci o voi anunța oficial. Chiar și așa nu  abdic de la principiul de a rămâne independent pentru că îmi doresc ca în situația în care buzoienii mă vor alege, nu am de gând să mă implic în nici un fel în activitatea politică și dacă voi ieși nu voi face decât administrație”, a adăugat preotul Paul Negoiță.

Reacția preotului a venit după ce la prânz liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda a anunțat susținerea necondiționată a independentului Paul Negoiță: ” Organizația județeană a PDL și organizația municipală susțin pentru funcția de primar pe domnul Negoiță în calitate de independent. Această candidatură nu implică nici o obligație  a domniei sale față de ce înseamnă politica PDL. Îmi doresc ca Negoiță să fie susținut de cît mai multe forțe politice, de societatea civilă, să realizăm schimbarea în Buzău. Credem că e bine ca la administrația locală să se producă o schimbare cu un om de generație tînără, care și dorește să schimbe Buzăul iar noi îi vom da tot ajutorul de care are nevoie. O să-l susținem cu toată forța”, a precizat președintele PDL, deputatul Cezar Preda.

Șeful democrat liberalilor buzoieni a adăugat că  Paul Negoiță este un contracandidat veritabil al primarului Constantin Boșcodeală iar PDL va face tot ce este legal pentru a-l susține pe preotul independent.

” Este un candidat independent veritabil  iar candidații independenți veritabili au mai multe șanse decât cei care-și cauta sprijin altfel. Va fi sprijinit cu toată forța să schimbe Buzăul. Îl vom sprijini în limitele legale, va fi susținere totală în limitele legii. Nu vor fi afișe cu Negoiță și PDL însă aceasta e o strategie pe care o vom pune la punct cu domnul Negoiță atunci când se va materializa fizic sprijinul organizației. Vom strânge pentru el mult mai multe semnături decât sunt necesare conform legii”, a adăugat Cezar Preda.

 

C.D.

12 COMENTARII

 1. Fara doar si poate, liberalii vor fi alaturi de dl. Negoita, in ciuda acordului USL’
  Afara din Primaria Buzau cu mafia Boscodeala, acolitii, Neagu Emanoil Petrus, Gabriel Mihalascu- teparul de la TNT, Dobrica Cislau, Fanica Barla, Ciolacu- barbosu si lista poate continua.
  E timpul sa fie scoase dosarele penale ale lui Boscodeala- cartierul Orizont, Urbis-Dobrica, terenurile de la Careefour, Kaufland etc.
  E timpul sa fie scoase dosarele lui Vic Mocanu, nu putine, si cu incarcatura

 2. cartierul Dorobanti nu e in Buzau? noi nu platim impozit de ne rupem masinile in gropi?Bosco doar se plimba in centru si la Paris nu pe la noi! poate D-l Negoita ne va trata pe toti la fel! si va lua in calcul pe toata lumea platitoare de impozite si taxe!

 3. Cum să nu mă bucur! Am cinci mii de votori în spate! Succes! Ar trebui ca toate partidele să susţină această candidatură. Când va ieşi primar- CĂCI IESE SIGUR-vom afla adevărul despre Buzău!
  Buzoieni, totul pentru adevăr! Totul pentru dreptate! Tânăr, bătrân, ţigan sau român, toţi un glas: ADEVĂRUL DESPRE BUZĂU!!!
  Susţinem candidatura dl-lui Negoiţă Paul Iulius!!

 4. no name,
  „politica e o curvă”, nu e un proverb ci constatarea unora care nu ştiu (şi sunt exagerat de mulţi aceştia)că de fapt politica e „drumul de la necasar la posibil”, e un act de conducere a poporului în totalitatea lui nu a grupurilor mafiote, a ciofligarilor şi corupţilor. Revin şi spun: Paul Iulius Negoiţă va fi primarul Buzăului. Şi la Consiliul judeţean pot da un pronostic sigur. Dar nu acesta e subiectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.