Prefectul județului Buzău, Gabriel Baltă, a semnat zilele trecute Ordinul Prefectului pentru a reîncepe examinarea la proba practică pentru obținerea permisului de conducere la Râmnicu Sărat.
„Începând cu data de 5 decembrie va începe reexaminarea practică la Râmnicu Sărat pentru obținerea permisului de conducere. Programările vor fi săptămânale dar acum erau programate examene la Buzău până în luna decembrie”, a declarat subprefectul județului Buzău, Vasile Alecu.
Totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu a explicat că din a doua jumătate a anului viitor chiar și proba teoretică la examenul de obținere a permisului ar putea fi susținut tot la Râmnicu Sărat.
„De la 1 ianuarie va începe un program pilot de examinări teoretice și în alte locații decât în municipiile reședință de județ. Este un program al Ministerului Administrației și Internelor și în partea a doua a anului viitor sper să fie prins și județul Buzău”, a precizat subprefectul Vasile Alecu.
Testarea la proba practică pentru obținerea permisului de conducere la Râmnicu Sărat a fost suspendată de Prefectură la data de 1 septembrie 2012. Decizia a fost luată ca urmare a ratei de promovabilitate extrem de scăzută a candidaților din Râmnicu Sărat deși traseul pe care erau testați era cu grad de dificultate sensibil mai mic decât cel din municipiul reședință de județ.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.