imagine de arhivă

 

UPDATE: Patru absolvenți de liceu care susțineau examenul de bacalaureat la Râmnicu Sărat au fost dați afară din examen.Este vorba despre liceeni prinși copiind. De asemenea, un elev a necesitat o oră în plus pentru susținerea testării de astăzi, pentru că scrie mai încet, din cauza unor probleme la mâini.

 

Peste 3000 de candidaţi buzoieni susţin, astăzi, prima probă scrisă a examenului de bacalaureat din acest an. Supravegheați de camerele de luat vederi, elevii au început proba scrisă la limba și literatura română la ora 9.00 în 17 locații din județ amenajate sub forma a 11 centre de examen și 6 centre de evaluare a lucrărilor. Pentru proba de astăzi au fost pregătite zece variante de subiecte iar varianta extrasă a fost distribuită în teritoriu cu ajutorul Serviciului de Telecomunicații Speciale.
Candidaţilor le este interzis accesul în sălile de examen cu manuale, cărți, telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de comunicare, cei prinşi cu astfel de materiale fiind eliminaţi din examen.
Candidaţii care nu s-au prezentat la probele orale pot participa la testele scrise, însă nu pot promova examenul de bacalaureat.
După proba de astăzi, liceenii  vor susţine în 3 iulie proba scrisă la limba şi literatura maternă. Urmând ca miercuri să susțină proba obligatorie a profilului, iar vineri proba la alegere a profilului şi specializării.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.