Aproape 50 de familii nevoiașe din comunele Merei, Vernești și Tisău au primit, sâmbătă, ajutoare constând în alimente și produse pentru curățenie din partea clubului GTC Motor Sport care a organizat în acest week-end Umanitara de Paște 2014. Acțiunea clubului sportiv bucureștean este la cea de-a doua ediție iar în acest an au fost distribuite peste 2 tone de produse cu ajutorul a 30 de mașini special echipate pentru teren accidentat.
Membrii clubului au ajuns la Sărata Monteoru încă de vineri iar sâmbătă dimineață, toți cei prezenți cărora li s-au adăugat și câțiva buzoieni practicanți ai sportului cu mașini 4×4 s-au împărțit în trei echipe care au mers în fiecare comună pentru a dona produsele beneficiarilor aflați în dificultate identificați cu ajutorul autorităților locale și a unităților școlare.
Drumul până la cei care au nevoie de ajutor nu a fost unul chiar așa de ușor însă cu toate acestea mașinile special preparate pentru accesul pe teren accidentat au reușit până la urmă să ajungă la toate cele 150 de persoane dinainte stabilite care s-au bucurat enorm și au mulțumit uneori cu ochii în lacrimi pentru generozitate practicanților de offroad.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.