Polițiști de ordine publică, rutieră și investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, în colaborare cu reprezentanții silvici au efectuat, în prima zi a săptămânii mai multe controale pe raza municipiilor Buzău și Rm. Sărat, privind legalitatea provenienţei, depozitării şi comercializării pomilor de Crăciun.
În cadrul activităților desfășurate au fost identificați șase administratori ai unor societăți comerciale care ofereau spre vânzare în piețele centrale din municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, 106 pomi de Crăciun speciile molid și brad, fără a deține documente legale de proveniență. Extinzându-se verificările la sediile societăților comerciale, polițiștii au identificat 572 pomi de Crăciun din aceleași specii, deținuți fără documente legale de proveniență.
Polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare de 17.000 lei, fiind dispusă și măsura complementară de confiscare a celor 678 pomi de Crăciun, ce au fost predați reprezentanților silvici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.