Încă din primele minute ale jocului cu S.C.Bacău, antrenorul Gloriei Buzău,Viorel Ion, a avut nişte dispute verbale cu arbitra de rezervă Elena Demetrescu. Aceasta, nimeni alta decât soţia asistentului de pe partea cu băncile de rezervă, i-a spus lui ,,Vioară” să îşi ia un maieu peste tricoul cu dungi galbene şi albe, însă, tehnicianul gazdelor a refuzat să facă acest lucru.Totul din superstiţie după cum avea să declare Viorel Ion la conferinţa de presă.
,,M-a luat din prima secundă să-mi schimb tricoul ori să iau un maieu peste, ceea ce azi(n.r.sâmbătă) nu se putea. De aici a plecat totul şi m-a enervat cel mai mult. Eu de câte ori am pus un maieu pe mine am pierdut meciul. Nu aveam de ce sa imi iau mai ales că ei au jucat în alb iar noi în albastru.Ce are galbenul? Păi zice-ai alb. Am albi, pantalonii, îi zic. Vrei să mi-i dau jos? Şi am vrut să-mi dau pantalonii jos,dar s-a supărat şi a plecat”, a spus ,,Vioară”.
Partida disputată pe stadionul din Crîng în cadrul primei etape a Ligii a II-a s-a încheiat cu victoria Gloriei Buzău,scor 2-1.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.