Saptamana Prevenirii Criminalitatii Buzau-3
Înaltpreasfințitul Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei a negat public zvonurile conform cărora părintele Mihail Milea ar urma să fie mutat de la Catedrala Sfântul Sava . Înaltul ierarh a declarat la finalul manifestărilor prilejuite de startul Săptămânii Criminalității, că nu are motive să îi mute pe nici unul dintre cei doi preoți ai Catedralei Sfântul Sava și că le-a cerut acestora să infirme acest zvon.
„Este o diversiune creată de cineva, o minciună sfruntată, nu știu de unde a scos așa ceva. I-am cerut preotului Milea să dezmintă astfel de lucruri. Cum să-l transfer? Pentru ce motive? Părinții Milea și Damian vor sluji în continuare la această biserică”, a declarat Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Înaltpreasfințitul Ciprian.
În rândul enoriașilor a apărut de mai multă vreme zvonul conform căruia atât părintele Mihail Milea cât și părintele Aurelian Damian vor fi mutați în alte parohii după ce va avea loc sfințirea Catedralei Sfântul Sava programată pentru data de 11 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.